Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Rivning & Sanering av asbest på tak i Stockholm

Asbestsanering på tak

Asbest är en typ av långfibrigt mineral som ofta förekommer i äldre byggnader. Det var under 1950-talet som materialets popularitet växte sig större och man använde asbest vid uppförande av husfasader och tak, tex eternittak. Men vartefter man märkte hälsofarorna så minskade användningen och materialet är helt förbjudet sedan 1982.

Vi är certifierade för arbete med asbestsanering och är måna om miljö, kvalité och arbetsmiljö som ett led att värna såväl vår miljö som våra medarbetare och kunder. Vi utför rivning av asbest med ansvar!

Ska du riva tak med asbest i Stockholm?

Ska du utföra takarbeten på eternittak i Stockholm?

Vårt uppdrag handlar både om rivning av eternittak såväl som takbyte med läggning av tex plåttak eller betongpannor / tegel.

Vi erbjuder kompetent personal och de maskiner som krävs för arbetet. Vi är även stolta över att vi kontinuerligt kompetensutvecklar all vår personal så att du som kund får professionellt utförda arbeten med den senaste tekniken.

Behöver hjälp med takrivning av takkonstruktioner med asbest?

Om du behöver takrivning med asbest kan du kontakta oss för att få en konsultation. Vi kan presentera olika alternativ som finns att välja bland och även berätta hur processen kommer att gå till. Om du behöver byte av tak hjälper vi dig!


Ta en kontakt redan idag! Vi kan både takrivning och hantering av avfall såsom asbest och eternit. Tveka inte att höra av dig så att vi kan diskutera vilken lösning vi kan hjälpa dig med.