Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Miramix Stockholm

 

Adress

Miramix Stockholm
(Huvudkontor)

Boktryckarvägen 36 B

129 33 Hägersten, Stockholm

Tel 08-51 51 78 78

Fax 08-51 51 78 80

Mail info@miramix.se

 

 

sanering av asbest i Stockholm

Miramix är ett saneringsföretag med flera års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med rivning, håltagning och sanering och har stort fokus på kvalité och service.

Behöver du hjälp med rivningsarbete, asbestsanering eller håltagning i hårda material så som betong och sten kan vi hjälpa dig. Vi hjälper dig med hela processen från förstudie och planering till genomförande och avslutat uppdrag. Våra hantverkare är kunniga och har stor erfarenhet av alla typer av rivnings och saneringsarbeten. Till vår hjälp använder vi modern och säker utrustning. Vi arbetar med miljön i fokus och är noga med att hantera miljöfarligt avfall på rätt sätt.

Behöver ni hjälp med att riva badrum, kök, mellanväggar, balkonger eller hela byggnader är ni välkomna att kontakta oss. Vid rivning anpassar vi vårt arbete efter era önskemål och behov och vi utför rivningsarbeten både utomhus och inomhus. Vi kan även assistera med ombyggnadsrivning vid större byggprojekt så som stambyten t.ex.

För att undvika hälsoriskerna med asbest är vi noga med att alltid följa reglerna som finns kring hantering av asbest. Vi har full behörighet att hantera asbest och kan hjälpa till med allt från inventering för att fastställa om det förekommer asbest och tillståndsansökan till slutfört arbete. För att förhindra spridning av asbestfibrer till intilliggande lokaler skärmar vi av och skapar ett undertryck i lokalen där vi utför saneringsarbetet.

Läs om asbestsanering och eternithantering på Miramix.se

Vi finns i Stockholm och har kunder i hela området som exempelvis i Huddinge, Vaxholm och Solna. Vi vänder oss såväl till företag som privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

 

kontakt

Du kan nå oss via post, e-post eller telefon, eller använd kontaktformuläret som finns längst ner på sidan.

VAR FINNS ASBEST?

Var finns asbest
Asbest förekommer i olika material som långa, delbara fibrer.   [Läs mera]

ASBEST & HÄLSA

Hälsorisker med asbest
Asbestfibrer är hälsofarligt och cancerframkallande.   [Läs mera]

HANTERING AV ASBEST

Säker sanering av asbest
Privatpersoner får hantera asbest på sitt eget hus.   [Läs mera]