Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Asbest finns i byggnader landet över

2019-11-29
Asbest har ett antal fördelar och har därför tidigare använts till en rad olika typer av material. Med tiden upptäcktes dock riskerna med asbesten och användningen av asbest förbjöds därför med tiden. Vid avlägsnandet av asbest krävs säkra asbestsaneringar.

 

Asbest finns i byggnader över hela landet.

Läs mer också här om asbest var asbest finns

Asbest i många slags material

Asbesthaltigt material har både en bra hållfasthet samt bra isoleringsförmåga och har därför använts till en rad material, vilket gör att asbest fortfarande finns i äldre byggnader över hela landet. Asbest har tidigare använts till sådant som isoleringsmaterial, brandtåligt material, skyddsutrustning, tak- och fasadmaterial etcetera.

Vid en asbestsanering i Stockholm, eller andra delar av landet, sprids asbestfibrer med luften. Dessa är farliga att andas in. Bland annat kan de bidra till cancer. Att asbest saneras på ett säkert vis är därför viktigt och det kan vara en god idé att ta kontakt med en kunnig firma.

Asbestsanering i Stockholm

Vi utför säkra asbestsaneringar runt om i Stockholm där vi har rätt typ av utrustning samt följer de regler och riktlinjer som finns för att göra saneringen säker. Hör gärna av dig för att veta mer samt för din asbestsanering i Stockholm.