Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Professionella inom sanering av asbest

2022-02-15
Bor du i ett äldre hus så kan det hända att du stöter på byggmaterial som består av asbest.

Asbest är ett farligt ämne som är skadligt för hälsan. När det gäller rivning och sanering kan man som privatperson utföra det själv, däremot går det även att vända sig till oss som är professionella för att få trygg hjälp. 

Risker med sanering av asbest 

Rivning av asbest kan innebära ett flertal risker eftersom skadliga fibrer kan spridas i luften när materialet byts ner. Fibrerna är väldigt små och syns inte med det mänskliga ögat, däremot kan fibrerna trots sin storlek orsaka stora skador i kroppen vid inandning. Asbest är ett material som har funnits sedan en lång tid tillbaka och var under en lång period väldigt populärt tack vara sin hållfasthet, goda isoleringsförmåga mot kyla och mot ljud. Materialet har använts till flera olika saker, exempelvis brandskydd i stålkonstruktioner. Man har också använt materialet som bullerdämpning och dess värmeisolerande förmåga har ofta använts som isolering i rör och värmepannor. 

Lång Erfarenhet

Om du som privatperson inte har den rätta kunskapen kring hur en asbestsanering utförs på ett säkert sätt kan det vara bra att kontakta oss och få hjälp. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg, dessutom undviker du riskerna som vanligtvis förekommer vid sanering av asbest. Vi finns till i Stockholm och hjälper dig med allt från start till slut. Vi står alltid för kvalité och miljömedvetenhet och har en lång erfarenhet av branschen som gör att du som kund kan känna dig trygg med att vi levererar vad vi lovar. Hör gärna av dig så kan vi berätta mer hur vi kan på bästa sätt hjälp dig med sanering av asbest i Stockholm.