Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Boka höstens sanering redan nu

2018-06-28
Sommaren är här och semestertiderna närmar sig fort. Om man har tänkt ta hjälp med någon typ av sanering efter semestern när hösten kommit kan det vara bra att vara ute i tid och boka saneringen redan nu.

Boka din asbestsanering i tid

Många hantverksarbeten utförs under sommarhalvåret, men arbeten som vissa typer av saneringar kan lika gärna utföras under hösten. Under hösten kan det generellt vara så att färre önskar få jobb gjorda än på sommaren och det kan därför vara enklare att få tillgång till arbetare som gör exempelvis en sanering. Det kan dock vara bra att tänka på att boka in saneringsjobbet inför hösten i tid så att man får jobbet utfört under den tid som man själv vill.

Det kan finnas olika anledningar till att man behöver hjälp med sanering. Kanske har man ett eternittak som ska bytas ut eller något typ av material som innehåller asbest som ska saneras. Vid en sanering av asbesthaltigt material är det viktigt att det görs på ett säkert sätt så att de skadliga fibrerna i asbesten inte sprider sig. Det kan därför vara bra att anlita en professionell firma som vet hur saneringen ska gå till.