Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Saneringsföretag i Stockholm

2021-07-15
Vi på Sanering-asbest hjälper dig med alla typer av saneringar.

Vi har många års erfarenhet i branschen vilket gör att vi garanterar hög kvalité och trygga lösningar på både service och arbete. Om det skulle vara så att ni behöver hjälp på studs, kan vi komma in på kort varsel.

Klicka på länken för att ta dig till vår huvudhemsida om du behöver ett saneringsföretag i Stockholm.

 

Sanering av skadliga ämnen

 

Vi utför bland annat sanering av asbest, PCB och mögel. Dessa material bör skötas av ett saneringsföretag med rätt kompetens. Eftersom dessa ämnen kan vara skadligt för hälsan och på omgivningen. Därmed bör ett professionellt arbete hanteras av en godkänd firma. Ett exempel är sanering av asbest som bör hanteras av rätt personal. Om man utför asbestsanering måste man vara försiktig så att inte asbestfibrer sprids ut i luften. Om asbestfibrerna sprids i luften och man andas in det kan det orsaka hälsorisker. Se därför till att anlita ett saneringsföretag i Stockholm med rätt kunskaper och utrustning för dessa typer av arbeten.

 

Skadesanering

 

Vi hjälper även privatpersoner och företag med skadesanering. Vi utför skadesanering i bostads, kontors och industrimiljöer i Stockholm. Vi ser till att hjälpa dig hela vägen från besiktning och värdering till planering och utförande. Ett exempel på skadesanering vi utför arbeten på är klotter. Klotter är ett vanligt problem bland fastighetsägare och som även kostar mycket pengar varje år. För att åtgärda detta på ett effektivt sätt, bör det utsatta området som har drabbats av klotter tas bort så fort som möjligt. Vår personal för klottersanering är certifierade och utbildade för hantering av sanering. Vi utför det därför alltid ett kvalitativt och säkert arbete hos alla våra kunder.

 

Vi hjälper dig!

 

För oss är varje skada unik och kräver ett förfarande. Vi har varit med om många olika situationer som har gjort oss till experter inom skadesanering. Om du är intresserad av att få hjälp av oss kan du klicka på länken. Där kan du skicka in en offertförfrågan så kontaktar vi dig tillbaka med ett prisförslag.