Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Asbestsanering åt flera kundgrupper i Stockholm

2019-10-30
Det finns många typer av material som innehåller asbest och som därför måste saneras på rätt sätt. Vi utför asbestsaneringar i Stockholm och arbetar med en rad olika typer av kunder.

Vid en asbestsanering i Stockholm krävs fokus på säkerheten.

Läs mer här om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm

Säkerheten viktig vid asbestsaneringar

Asbest har tidigare använts till en rad olika typer av byggnadsmaterial och finns därför fortfarande kvar i äldre hus och fastigheter i Stockholm och landet över. Asbest har använts till allt från isolering, lim och färg till fix och fog, golvmattor och material till både fasader och tak.

När man ska sanera material som innehåller asbest så krävs det att man har fokus på säkerheten och följer de regler som finns samt har rätt typ av utrustning. Detta för att undvika de risker som finns med att de skadliga asbestfibrerna sprids med luften.

Vi utför asbestsaneringar runt om i Stockholm åt ett flertal kundgrupper. Vi arbetar på uppdrag av både företag, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag och privatpersoner.

Kontakta oss för asbestsanering i Stockholm

Hör gärna av dig för att veta mer om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm samt för att boka in dig hjälp med att sanera material som innehåller asbest.