Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Här kan asbest finnas i hemmet i Stockholm

2020-02-25
Att det kan vara farligt att hantera material som innehåller asbest är nog för de flesta allmänt känt. Men var hittas egentligen asbesthaltigt material i hemmet i Stockholm?

Asbest kan finnas i många typer av material i hemmet i Stockholm.

Läs mer här om våra tjänster inom asbestsanering

Asbest finns i många material

Asbest användes tillbaka i tiden i många typer av material. Anledningen till den utbredda användningen är att asbestmaterial har fördelar, bland annat som att de är slitstarka och har goda isolerande förmågor. Asbest kan dock vara skadligt och innebära stora hälsorisker. I samband med exempelvis en renovering kan det vara bra att veta var asbest kan finnas så att man kan ta rätt hjälp med en säker asbestsanering.

Asbest har använts till bland annat tak- och fasadmaterial, ventilationsrör, vattenrör, golvmattor, dörrar, isolering, lim samt fix och fogmassa. Det kan även finnas i annat.

Asbestanalyser och asbestsaneringar

För att veta var asbest finns börjar man med att utföra asbestanalys. Därefter kan det bli aktuellt med en asbestsanering. Vi utför både asbestanalyser samt asbestsaneringar runt om i Stockholmsområdet. Hör gärna av dig för att veta mer om tjänsterna samt för att boka in din hjälp med en asbestanalys eller med en sanering av asbest.