Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Vi utför asbestsanering på tak

2019-08-29
Asbest hittas i många typer av material, bland annat takmaterial. Vi hjälper kunder runt om i Stockholm med asbestsanering och rivning av eternittak.

Miramix utför asbestsanering av eternittak.

Läs mer också här om asbestsanering på tak

Rivning av eternittak i Stockholm kan innebära risker

Under 50-talet blev det vanligt att använda sig av asbest i Stockholm och resterande delar av landet. Bland annat användes det till takmaterial i form av eternitplattor. Asbestens fibrer är farliga att få ned i lungorna. Så länge som asbestmaterial är helt finns inga risker, men i samband med att man exempelvis ska byta ut sitt tak kan eternitplattorna gå sönder och fibrerna spridas.

Eftersom det finns risker med rivning av eternittak i Stockholm så kan det vara bra att ta professionell hjälp med asbestsanering av tak. På det viset kan man känna sig trygg med att arbetet utförs på ett säkert sätt.

Rivning, asbestsanering och anläggning av tak

I samband med att du ska byta ut ditt eternittak i Stockholm mot ett nytt tak kan vi hjälpa dig med både asbestsaneringen av taket samt läggningen av det nya taket av exempelvis plåt eller tegel. Hör gärna av dig för att veta mer om av vi kan hjälpa till med.