Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Viktigt att följa regler vid asbestsanering

2019-12-18
När man utför en asbestsanering så är det viktigt att tänka på säkerheten på grund av de risker som finns vid hanteringen av asbesten. Att följa de riktlinjer som finns kan vara livsviktigt.

Vid en asbestsanering är det viktigt att följa reglerna.

Läs mer också här om asbestsanering i Stockholm

Regler för att undvika risker med asbestsanering

I samband med att man ska utföra en asbestsanering så finns det riktlinjer som man som privatperson bör följa och som företag ska följa. När man hanterar asbest så sprids asbestfibrer med luften som kan vara farliga att andas ned i lungorna. Asbestfibrer kan leda till besvär och sjukdomar i lungorna.

Det är alltså med anledningen av riskerna som reglerna och föreskrifterna finns. Företag som ska utföra asbestsanering i Stockholm och andra orter måste ha tillstånd från Arbetsmiljöverket. För dig som privatperson rekommenderas också att du använder dig av dessa bestämmelser när du utför asbestsanering i hemmet i Stockholm. Reglerna gäller både utrustningen och metoden för saneringen av det asbesthaltiga materialet.

Säker asbestsanering i Stockholm

Vi utför asbestsanering i Stockholm där vi följer de regler som finns för asbestsanering för en så säkert asbestsanering som möjligt. Hör gärna av dig för din hjälp med att sanera asbest.