Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Viktigt med behörighet för asbestsanering

2019-04-29
En sanering och hantering av material som innehåller asbest kan innebära risker för hälsan och att anlita ett seriöst företag med rätt behörighet för att utföra asbestsaneringar är därför viktigt när ni bokar er asbestsanering i Stockholm.

Behörighet krävs för asbestsanering.

Läs mer här om behörighet för asbestsanering

Behörighet krävs för säker asbestsanering

När ni bokar asbestsanering i Stockholm är det alltså viktigt att tänka på att den firma som utför saneringen av det asbesthaltiga materialet har rätt kunskaper och rätt tillstånd. Det förekommer att asbestsanering utförs utan de kraven efterföljs.

Att det finns risker vid en asbestsanering beror på att ett damm sprids med luften när materialet som innehåller asbest bryts i samband med rivningen och saneringen. Dessa fibrer är skadliga att andas in. Att företaget har rätt behörighet för asbestsanering och vet hur saneringen ska gå till på ett så säkert vis som möjligt är därför viktigt.

Boka asbestsanering i Stockholm

För att som företag utföra en asbestsanering krävs genomförd utbildning som säkerställer att allt går rätt till och riskerna blir så små som möjligt. Vi utför asbestsaneringar runt om i Stockholm och har behörighet för asbestsanering. Hör gärna av dig för att boka din asbestsanering i Stockholm.