Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.

Viktigt med rätt expertis!

2020-10-15
Asbest har funnits i äldre byggnader länge. Det har använts till många olika typer av material. Därför är risken stor att asbest finns kvar i äldre hus. Om man ska asbestsanera hemma är det bra om man tar till sig hjälp eftersom asbest är hälsofarligt och kan orsaka flera allvarliga sjukdomar.

 

Risker 

Hantering av asbest har ett flertal risker. När asbesthaltigt material bryts sprids skadliga asbestfibrer i luften. Detta kan innebära en fara för privatpersoner som inte har tillräckligt kunskap. För att utföra en asbestsanering på ett säkert vis är det bra om man tar hjälp av en firma.  

 

Fördelar 

Undvik riskerna genom att kontakta oss om du behöver hjälp med asbestsanering i Stockholm. Vi utför asbestsanering runt hela StockholmVi är utbildade inom asbestsanering och har dem rätta kunskaperna för ett säkert arbete.  

 

Asbestsanering i Stockholm 

Se till att kontakta oss för din asbestsanering i Stockholm. Vi ser till att hjälpa dig med asbestsaneringen men vi utför också asbest inventering och ser även till att söka det tillstånd som behövs för arbetet. Läs mer om vår tjänst kring asbestsanering.